Nyomtatás

2017. évi rendes taggyűlés (január 31.)

Az egyesület 2017. évi rendes taggyűlésére  2017. január 31-én, kedden, 17.00 órakor kerül sor a Bajza utcai székhelyünkön.

Napirend: beszámoló a 2016. évi tevékenységről, pénzügyi beszámoló a 2016. évi költségvetés teljesüléséről, a Felügyelő Bizottság beszámolója, a gazdálkodás 2017. évi elveinek elfogadása, a hat hónapot meghaladó tagdíjtartozással rendelkező egyesületi tagok tagsági jogviszonyának felmondása, a közhasznú jogállás megszerzése érdekében szükséges alapszabály-módosítás elfogadása.

Az egyesület tagjainak megküldtük az alapszabály szerinti értesítést a taggyűlés összehívásáról és napirendjéről, valamint a napirenden szereplő előterjesztéseket is. 

Amennyiben határozatképtelenség miatt megismételt taggyűlésre lesz szükség, úgy arra ugyanazon a napon, 18.00 órakor kerül sor, amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

17.10 és 18.00 óra között Kovács Gergő, egyesületünk tagja előadást tart "Nemzeti modern - a kora köztársasági kori Törökország építészetéről" címmel. Az előadás nyilvános, míg az egyesület taggyűlése nem az.

 Az egyesület tagjainak és szeretteiknek kellemes ünnepeket és szerencsés, boldog új évet, jó egészséget kívánunk!

evbucsuztato